Fout
  • XML Parsing Error at 1:1156. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Grandioze Garage Deur Dagen 2019

VRIJDAG 22 EN ZATERDAG 23 MAART 2019 verloten wij twee GRATIS garagedeuren PER DAG!

Op 22 en 23 maart organiseert J van Vegchel de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt aan de Moleneind 4 5855 CB Well en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Wanneer u de garagedeur direct in bestelling geeft dan krijgt u een inruilkorting voor uw oude garagedeurdeur. Ook laat eigenaar Nick Tonnaer en zijn team de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Gratis garagedeur
J van Vegchel is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven dan krijgt u inruilkorting voor uw oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van uw huidige garagedeur.

Diverse mogelijkheden
Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren
De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze

2019 grandioze garage deuren dagen