Vraag een offerte aan

Ik ontvang graag een offerte voor:

Maak een afspraak

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Thuis, in een van onze showrooms of gewoon over de telefoon. Wij helpen u graag.
Garagedeuren

De Novoferm garagedeuren zijn een ideale vervanging van uw huidige garagedeur. U profiteert altijd van een fabrieksgarantie van tien jaar en u hebt de keuze uit verschillende keuzemogelijkheden voor Novoferm garagedeuren. Zo kunt u kiezen voor een een sectionaaldeur, een zijwaartse sectionaaldeur en de duoport.

Waarom eigenlijk een sectionaaldeur?
Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen zonder dat er extra zwenkruimte vóór de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Zowel voor moderne als traditionele woningen heeft u diverse mogelijkheden uit deurprofielen, isolatiewaarden en designs, de sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. De sectionaaldeuren zijn zowel handbediend als elektrisch aangedreven verkrijgbaar.
Duoport
De duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage en is opgebouwd uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een verzinkt stale buitenbeplating. Met een duoport heeft u het gemak van een brede doorgang zodat niet u hele garage geopend wordt als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt. Bij de duoport heeft u de mogelijkheid uit verschillende deurprofielen, designs en vrijwel alle RAL-kleuren. De duoport is handbediend verkrijgbaar. De duoport is vervaardigd uit duurzame materialen aluminium en verzinkt staal.

Kanteldeur
Foto's