Vraag een offerte aan

Ik ontvang graag een offerte voor:

Maak een afspraak

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Thuis, in een van onze showrooms of gewoon over de telefoon. Wij helpen u graag.
Wij hebben vakantie van Ma 8 Augustus t/m Di 30 Augustus.
Wilt u een offerte aanvragen of een reparatie melden dit kan via het reactie formulier.

Van Vegchel Kozijnen, Deuren en Zonweringen B.V. en HMD Ramen & Deuren beklinken samenwerking!


Vanaf vandaag (1-7-2020) gaan HMD Ramen & Deuren en Van Vegchel onder één naam verder en worden alle activiteiten van HMD ondergebracht bij Van Vegchel. De dienstverlening die klanten voorheen van HMD gewend waren, ontvangen zijn voortaan van Van Vegchel. Daarnaast kunnen de klanten van beide bedrijven rekenen op een uitgebreider programma aan producten, aangezien ieder bedrijf een eigen productenrange heeft.

"Wij verheugen ons op de nieuwe verbintenis. Door de samenwerking met Henry Reinders kunnen wij onze eigen klantenkring en onderhoudsportefeuille verder uitbreiden en bovendien andere producten toevoegen aan het assortiment. Henry is heel deskundig en ervaren op het gebied van bouwprojecten met ramen en deuren. Wij maken graag gebruik van zijn jarenlange expertise. Bovendien sluiten zijn expertise en dienstverlening aan op die van ons. Met Henry in huis gaan wij onze dienstverlening naar onze huidige en nieuwe klanten uitbreiden. Henry zal met name actief zijn op het gebied van acquisitie en verkoop.”

De huidige klantenkring van HMD kan ook in de toekomst rekenen op de steun en toewijding van Henry Reinders. Vanuit Van Vegchel blijft hij aanspreekpunt voor zijn bestaande klanten. De verdere afhandeling van reparaties, onderhoud en projecten gebeurt door Van Vegchel.