Vraag een offerte aan

Ik ontvang graag een offerte voor:

Maak een afspraak

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Thuis, in een van onze showrooms of gewoon over de telefoon. Wij helpen u graag.
Vacature

FINANCIEEL-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER M/V


Functieomschrijving:
Als administratief en secretarieel medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het bijhouden van de boekhouding (AFAS), zoals het correct verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Hierbij is ook het debiteuren-en crediteurenbeheer onderdeel van je werkzaamheden. Verder zal je ondersteuning bieden rondom administratieve taken, denk aan het aanmaken en verwerken van werkbonnen, bedient de communicatiemiddelen en handelt telefoongesprekken af.
Centraal staan -je raad het al- administratieve handelingen op het gebied van de financiële huishouding. De kracht van jou als werknemer is dat e breed inzetbaar bent en multifunctionele werkzaamheden kan verrichten. Al met al een bijzonder afwisselende functie, dus.

Wat verwachten wij van jou:
  • Enige ervaring boekhoudkundig en financieel inzicht
  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van een correcte boekhouding alsmede debiteuren- en crediteurenbeheer en de facturatie.
  • Gestructureerd en accuraat verwerken van documentatie
  • e moet het leuk vinden om met cijfers te werken en er goed mee kunnen werken.
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, klantbewust en klantgericht.
  • Praktisch, flexibel, collegiaal en betrouwbaar
Wat bieden wij:
Een functie vanaf 32 uur per week, waarbij een flexibele houding wordt verwacht. Salaris naar zwaarte van functie. Onkostenvergoeding conform wettelijke regels.

Is je interesse gewekt en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, stuur dan je CV naar nick@jvanvegchel.nl of bel 0478-502175 en vraag naar Nick Tonnaer.